%98 Memnuniyet Oranı 👌🏻
Image
Anasayfa
Anasayfa
Image
Sofra & Mutfak
Damacana & Sebil Kılıfı
Cam Damacana Kılıfı
Mutfak Örtüleri
Mutfak Önlüğü
Sofra Grubu
Düzenleyici & Organizer
Koleksiyonlar
Image
Salon
Salon
Düzenleyici Aksesuar
Kırlent
Perde Aksesuarı
Image
Banyo
Banyo
Çamaşır Makine Örtüsü
Banyo Düzenleyici & Organizer
Image
Bebek & Çocuk
Bebek Çocuk Odası Dekorasyon
Bebek Giyim & Aksesuar
Bebek Hediyelik
Pike & Battaniye & Nevresim
İsimli Ürünler
Image
PetEvlilik Hazırlığı
Image
Betül Üveren | 3 Mayıs 2023 Çarşamba | Dekorasyon

Banyo Dekorasyonu Hep Eksik Kalır: Yazdırılmaya Hazır Banyo Duvar Dekorasyonu Wallart

Standardın biraz dışına çıkarak tıpkı salon duvarlarında olduğu gibi banyo duvarınıza da birkaç detay ekleyerek alanı çok daha dikkat çekici hale getirebilirsiniz.

Banyolar, dekorasyonda hep unutulan ya da sona bırakılan noktalar olur. Salona, mutfağa ve hatta balkona gösterilen özeni genellikle banyolarda göremiyoruz. Dekorasyon yeteneklerinizi bir adım ileri götüren asıl şıklığın, küçük detaylardan geldiğini unutmamak gerekir. Standardın biraz dışına çıkarak tıpkı salon duvarlarında olduğu gibi banyo duvarınıza da birkaç detay ekleyerek alanı çok daha dikkat çekici hale getirebilirsiniz. Bunun için pahalı tablolara ya da rekor harcamalara ihtiyacınız yok. Kullanmak istediğiniz alana uygun bir çerçeve de seçeceğiniz görsellerin çıktısını almanız yeterli. 

Çoğunlukla fayans duvarlı banyolar için duvara çerçeve asmak zor gibi görünüyor olsa da, aslında bunun da bir kolay yolu var. Fayanslara zarar vermek istemiyorsanız çift taraflı bantla çerçeveleri duvara sabitlemeniz yeterli olacaktır. Çerçevleri çıkartmak istediğinizde ise fayans yüzeyden çift taraflı bandı sökmek çok daha kolay olur. 

İpucu:

Fayans ya da cam yüzeylerden bant, etiket ve diğer yapışkan izleri çıkartmak için yüzeye birkaç damla zeytinyağı sürüp bulaşık süngeri ile ovalamayı deneyin. İzlerin ne kadar zahmetsizce kaybolduğuna inanamayacaksınız!

Kullanacağınız görsellere geçmeden önce, görsele sağ tıklayıp görüntüyü yeni sekmede açarak yeni sekmedeki görseli kaydetmenin çözünürlük açısından çok daha kaliteli sonuçlar vereceğini söylemeliyim. Şimdi görsel seçelim ve dekorasyona başlayalım!

Görselleri sergilemeniz için kullanabileceğiniz çerçeve ve duvar dekorasyonunda kullanabileceğiniz diğer aksesuar önerilerine de bu linkten ulaşabilirsiniz. Yaratıcılığınıza güvenin!

Günlük dekorasyon önerileri için imzama tıklayarak Instagram hesabımı takip edebilirsiniz.

Sevgiyle kalın :)


Yardım

Hesabım

Blog

Gelişmelerden Haberdar Ol

Bizi sosyal medyada takip edin ve tüm kampanyalardan anında haberdar olun!